Bergvärme Bostadsrättsförening | BRF

Sänk uppvärmningskostnaderna i din bostadsrättsförening

Energikostnaden för uppvärmning och varmvatten är alltid den största kostnaden förutom räntor och amorteringar för en BRF. När man byter till bergvärme minskar uppvärmningskostnaderna mellan 50 och 70 procent jämfört med direktverkande el eller oljeuppvärmning! Även när det gäller fjärrvärme är det mycket fördelaktigt att byta till bergvärme. Bergvärme är dessutom den klart bästa värmelösningen ur miljösynpunkt. När man sänker uppvärmningskostnaden så drastiskt resulterar det ofta i en lägre månadskostnad för ägarna av lägenheterna, något som gör att värdet ökar på hela föreningen.

Teknikledande

Vi är ett företag som har specialiserat oss på bergvärme i fastigheter som bostadsrättföreningar. Vi använder oss av den senaste utvecklingen och tekniken. Vi bygger vi en driftsäker och effektiv värmeanläggning med en skräddarsydd dimensionering som ger rejält sänkta energikostnader.

Låter detta som något för din bostadsrättförening? Kontakta oss för konsultation och ett hembesök där vi kan räkna på en passande bergvärmebaserad värmeanläggning.

Stor erfarenhet av bergvärme

Det är en ganska stor investering att byta värmesystem i en BRF. Det är vi medvetna om, men vi kan visa svart på vitt att det kommer att återbetala sig snabbt med tanke på att uppvärmningskostnaden minskar med 50 till 70 procent. När vi byter till en bergvärmelösning tar vi tryggt och säkert hand om hela processen, från planering till utförande och driftstart. Självklart får du information och hjälp under hela installationen för att du ska bli nöjd med din nya värmeanläggning.

Vi har en ovärderlig kompetens inom respektive teknikområde och garanterar att du kommer få ett driftsäkert och effektivt system för ett behagligt inomhusklimat till låga energikostnader. Våra tjänster håller högsta kvalitet och vi har ett stort fokus på nöjda kunder. Vi har en gedigen referenslista som du gärna får ta del av för att känna dig trygg och säker inför ditt beslut.

Sänkta energikostnader för Bostadsrättsföreningen